Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Van kleins af aan stond ik in de keuken met mijn grootouders. Met bewondering keek ik toe hoe zij alle heerlijke Surinaamse gerechten bereidden. Veel gerechten hebben zij mij geleerd en is koken voor mij een passie geworden. Regelmatig kookte ik voor familie feestjes.

Tijdens een gezellig middagje met mijn vrienden is grappende wijs de naam Kontesi ontstaan. Kontesi betekent: kom proeven. Mijn vrienden kwamen graag en vooral vaak proeven. Nu wil ik ook u de heerlijke keuken van Suriname laten proeven. Ik besloot toen van mijn passie werk te maken.

Ik verzorg catering voor bedrijven als particulieren en leuke kookworkshops. In de jaren ben ik mijn eigen marinades en drankjes gaan ontwikkelen en ook dit is nu voor de verkoop beschikbaar. Het ontwikkelen en experimenteren blijven doorgaan. De Surinaamse keuken kent te veel gluten en e-nummers (denk maar aan de veel gebruikte maggiblok). Inmiddels heb ik een smaakvolle Glutevrije Marinade samengesteld. Zo heb ik nog meer ideeën om uit te werken en blijf ik mijn moto trouw:

KONTESI STAAT VOOR 
KWALITEIT - SMAAK - PRESENTATIE - PASSIE

 

Social

facebook

Contact

Telefoon 06 437 548 8 8
Email info@kontesi.nl